Odpověděl/a – 15.květen 12:37
Kdysi jsem na Nově viděl reportáž o ženě z Litvy, která nejprve usušila a pak jedla sůl. Uváděla, že to prospívá jejímu zažívání. Nevím, jaké byly její další osudy, ale vypadala celkem zdravě a vitálně. Oproti tomuto jejímu počínání je pití mořské vody úplná maličkost…
Odpověděl/a – 15.květen 13:15
Kdysi jsem na Nově viděl reportáž o ženě z Litvy, která nejprve usušila a pak jedla sůl. Uváděla, že to prospívá jejímu zažívání. Nevím, jaké byly její další osudy, ale vypadala celkem zdravě a vitálně. Oproti tomuto jejímu počínání je pití mořské vody úplná maličkost…
Naproti tomu se však první velvyslankyně USA v Československu Shirley Temple-Blacková v jednom pořadu o vaření zmínila o škodlivém vlivu soli na játra a ledviny…