Odpověděl/a – 8.květen 18:19
Jistě máte na mysli ocet lihový (z brambor, žita, řepy)Je výborným
úklidovým prostředkem, hodí se k obkladům.
BOHUŽEL je používán i jako konzervant (okurky, čalamády) a
dochucovadlo.
Zápory:
Zpomaluje trávení a zabraňuje plynulé biologické přeměně látek
potravy.
Ničí červené krvinky, tím dochází k anemii.
Lihovým (laciným) octem tedy velmi šetřit ve stravě, raději zcela
vyloučit. Je dobrým pomocníkem při úklidu domácnosti.
Vinné a ovocné octy jsou vhodnými dochucovadly, mnohdy zdraví velmi prospěšné (lék).
Odpověděl/a – 8.květen 18:22
Jistě máte na mysli ocet lihový (kvasný, z brambor, žita, řepy)Je
výborným úklidovým prostředkem, hodí se k obkladům.
BOHUŽEL je používán i jako konzervant (okurky, čalamády) a
dochucovadlo.
Zápory:
Zpomaluje trávení a zabraňuje plynulé biologické přeměně látek
potravy.
Ničí červené krvinky, tím dochází k anemii.
Lihovým (laciným) octem tedy velmi šetřit ve stravě, raději zcela
vyloučit. Je dobrým pomocníkem při úklidu domácnosti.
Vinné a ovocné octy jsou vhodnými dochucovadly, mnohdy zdraví velmi prospěšné (lék).