Odpověděl/a – 3.duben 14:35
TVL tak to je dilema. Jako… je to hnusný, co teď napíšu, ale…
Asi ti nezbude, než po každým vaření či přípravě jídla v kuchyňi
vzít kapku vody do vědra, hadr a hned po ukončení kuch. prací tu podlahu
setřít. Prostě to stírání kouska podlahy v kuchyni AUTOMATICKY PŘIŘADIT
k denním kuchyňským rituálům.
Já vím, komu by se chtělo, je to hnus, říkal jsem… (;
Odpověděl/a – 3.duben 19:42
TVL tak to je dilema. Jako… je to hnusný, co teď napíšu, ale…
Asi ti nezbude, než po každým vaření či přípravě jídla v kuchyňi
vzít kapku vody do vědra, hadr a hned po ukončení kuch. prací tu podlahu
setřít. Prostě to stírání kouska podlahy v kuchyni AUTOMATICKY PŘIŘADIT
k denním kuchyňským rituálům.
Já vím, komu by se chtělo, je to hnus, říkal jsem… (;
No a právě proto je lepší setřít prostor pod sporákem preventivně. Tak se vyhneš těm flekům později. No a i kdyby se tam válela morková kost a půl celeru z vejvaru, narazíš na ně a HNED VÍŠ! (;