Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 22.březen 13:46

Proč by nekoupili něco, co se jim může hodit (v těžké době) a zvlášť když si to můžou dovlit… Každý rozumný člověk dělá vše pro své , přežití, bezpečí a rovněž zabezpečení své rodiny a blízkých.

Taky se podívej čím vším přispívají „ti zasobaní oligarchové“ na boj proti koronaviru, nemluvě o milionových a miliardových finančních podporách vládám a na nákup podřepných věcí, zakládají charitativní oranizace určené přímo na boj proti koronaviru, sami udávají nápady a možnosti jak s koronavirem bojovat atd.
Na druhou stranu ti „hodní, čestní“ chudí lidé nepřispívají ničím, jen svými řečmi (kritikou).

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 22.březen 13:47

Proč by nekoupili něco, co se jim může (v těžké době) hodit a zvlášť když si to můžou dovlit… Každý rozumný člověk dělá vše pro své přežití, bezpečí a rovněž pro zabezpečení své rodiny a blízkých.

Taky se podívej čím vším přispívají „ti zasobaní oligarchové“ na boj proti koronaviru, nemluvě o milionových a miliardových finančních podporách vládám a na nákup potřebných věcí, zakládají charitativní oranizace určené přímo na boj proti koronaviru, sami udávají nápady a možnosti jak s koronavirem bojovat atd.
Na druhou stranu ti „hodní, čestní“ chudí lidé nepřispívají ničím, jen svými řečmi (kritikou).