Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 18.březen 14:42

Důchodci můžou chodit v jakou dobu chtějí. Tím od 10 do 12 hod to vyhradili jen výjimečně pro ně (aby tam nechodil nikdo jiný, protože důchodci jsou nejohroženější). Nikdo asi nebude přímo zakazovat kdy můžou a kdy ne. Zákaz je jen pro lidi do 65 let od těch 10 do 12, pro větší bezpečí těch důchodců (a 2 hodiny není pro normální lidi až takové omezení, bez které ho by se nedalo přežít).
Samozřejmě je to jen na vlastním uvážení (těch důchodců) v jakou dobu budou chodit, samozřejmě nejlepší to pro ně bude v tu vyhrazenou dobu a doporučuje (nezakazuje ale doporučeje) se jim nechodit v jinou dobu než tu ktzerou mají stanovenou – těch 10:00 až 12:00. I doteď se doporučvalo, aby jim nákupy obstarávali blízce jednou za čas.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 18.březen 14:44

Důchodci můžou chodit v jakou dobu chtějí. Tím od 10 do 12 hod to vyhradili jen výjimečně pro ně (aby tam nechodil nikdo jiný, protože důchodci jsou nejohroženější). Nikdo asi nebude přímo a až takto radikálně zakazovat kdy můžou a kdy ne. Zákaz je jen pro lidi do 65 let od těch 10 do 12, pro větší bezpečí těch důchodců (a 2 hodiny není pro normální lidi až takové omezení, bez které ho by se nedalo přežít).

Samozřejmě je to jen na vlastním uvážení (těch důchodců) v jakou dobu budou chodit nakupovat, samozřejmě nejlepší to pro ně bude v tu vyhrazenou dobu a doporučuje (nezakazuje ale doporučeje) se jim nechodit v jinou dobu než tu kterou mají stanovenou – těch 10:00 až 12:00. I doteď se doporučovalo, aby jim nákupy obstarávali blízce a to jednou za čas, aby byli c nejmíň v kontaktu s ostatními.