Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.březen 21:37

Na Twitteru. Je „aktivní, činný a plný iniciativy“ jako většina ostatních politiků – obzlášť v době, kdy je nějaká ta činorodost potžebná, přímo nutná.
(Tím chci říct, že má jen plno řečí ke krokům a rozhodnutím vlády, k aktuálním situaci, motivační nebo naopak diskreditační* plky a řéčím povzbuzujícím k akci = káždopádně jen řečem). Ale divím se, ža jako opozice s vládou souhlasil (i když v této situaci by bylo vážné idiotské, kdyby s ní nesouhlasil = proto se teď raději ani Kalousek neozývá. I když ten by možná byl schopný s vládou nesoulasit buď jak buď = jan aby nesouhlasil). :)

*to je hlavně nejvíc #kalousekstyle

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.březen 21:39

Na Twitteru. Je „aktivní, činný a plný iniciativy“ jako většina ostatních politiků – obzlášť v těch časech, kdy je nějaká ta činorodost potřebná, ba přímo nutná.

(Tím chci říct, že má jen plno řečí ke krokům a rozhodnutím vlády, k aktuální situaci, motivační nebo naopak diskreditační* plky a řéči povzbuzující a slibující akci = káždopádně jen řeči). Ale divím se, ža jako opozice s vládou souhlasil (i když v této situaci by bylo obzvlášť idiotské, kdyby s ní nesouhlasil = proto se teď raději ani Kalousek neozývá. I když ten by možná byl schopný s vládou nesoulasit buď jak buď = jan aby nesouhlasil). :)

*to je hlavně nejvíc #kalousekstyle