Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 7.březen 16:20

Ne, že by na vzhledu záleželo, ale tak každý má svůj typ.

Bruneta, tmavě hnědé nebo tmavě černé vlnité a dlouhé vlasy (spíš hnědé), menší – mezi 160 až 165 cm, tmavě hnědě oči, tmavší obočí (=viditelné, tzn. žádné vytrhané a pak dokreslené tužkou), hubená, zářivé perlové zuby, rudé rty, snědá pleť (ne nějak moc, ale určitě ne bledá), příjemný libý hlas.

Charakterově: veselá, usměvavá a zábavná, inteligentní a sečtělá, ctižádostivá, upřímná, svá, tvrdohlavá, trcohu hašteřivá – zábavně jemně škodolibá, měla by mít stejné nebo podobné záliby jako já – v hudbě, v literatuře, stejné názory, osobitá, šarmantní, sebevědomá/silná, ale drobná zároveň (postavou :)), schopná se učit a ochotná zlepšovat se, možná spíš introvertní, ale zároveň by měla umět chodit ve společnosti a dobře mluvit, dále laskavá, příjemná, vytrvalá. Mohla by umět kreslit nebo zpívat. Taky by měla mít nějaké svoje typické „móresy,“ něco, co dělá jen ona – nějaké drobnosti, gesta, grimasy (s očima, se rty, nosem, rukama). :)

Podtrženo a sečteno: Pravděpodobně neexistující. :( :D

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 7.březen 16:29

Ne, že by na vzhledu záleželo, ale tak každý má svůj typ.

Bruneta, tmavě hnědé nebo tmavě černé vlnité a dlouhé vlasy (spíš hnědé), menší – mezi 160 až 165 cm, tmavě hnědě oči, tmavší obočí (=viditelné, tzn. žádné vytrhané a pak dokreslené tužkou), hubená, zářivé perlové zuby, rudé rty, snědá pleť (ne nějak moc, ale určitě ne bledá), příjemný libý hlas, ladná chůze a pohyby, s krásným úsměvem.

Charakterově: veselá, usměvavá a zábavná, inteligentní, sečtělá, ctižádostivá, věrná, oddaná, upřímná, svá, tvrdohlavá, trochu hašteřivá – zábavně jemně škodolibá, měla by mít stejné nebo podobné záliby jako já – v hudbě, v literatuře, stejné názory, osobitá, šarmantní, sebevědomá, silná, ale drobná zároveň (postavou :)), schopná se učit a ochotná zlepšovat se, možná spíš introvertní, ale zároveň by měla umět chodit ve společnosti a dobře mluvit, dále laskavá, příjemná, vytrvalá. Mohla by umět kreslit nebo zpívat. Taky by měla mít nějaké svoje typické „móresy,“ něco, co dělá jen ona – nějaké drobnosti, gesta, grimasy (s očima, se rty, nosem, rukama). :)

Podtrženo a sečteno: Pravděpodobně neexistující. :( :D