Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 28.únor 8:54

Díky chytrým telefonům toto už nepředstavuje žádný problém. Existují aplikace které hned při příchozím hovoru dělají to co byst mohl později udělat i sám na googlu, pokusí se to číslo vyhledat na internetu, téměř každé číslo je někde na webu uvedeno, takže je to velmi spolehlivá cesta jak si udělat už při vyzvánění představu o tom kdo volá, pokud je dané číslo v nějaké známé databázi šmejdů, mám tuto aplikaci nastavenu tak aby jej automaticky zavěsila při počtu negativních recenzí vyšším než 50 a 80 % … funguje to velmi dobře, v důsledku toho se mi šmejdi prakticky nedovolají a neznámá čísla jsou automaticky identifikována pomocí obecného webového vyhledávače už v v první vteřině vyzvánení aniž bych je nutně musel mít v kontaktech.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 28.únor 8:55

Díky chytrým telefonům toto už nepředstavuje žádný problém. Existují aplikace které hned při příchozím hovoru dělají to co byst mohl později udělat i sám na googlu, pokusí se to číslo vyhledat na internetu, téměř každé číslo je někde na webu uvedeno, takže je to velmi spolehlivá cesta jak si udělat už při vyzvánění představu o tom kdo volá, protože taková aplikace to umí zvládnout podstatně rychleji a stačí ji na to první vteřina vyzvánění.

Pokud je dané číslo v nějaké známé databázi šmejdů, mám tuto aplikaci nastavenu tak aby jej automaticky zavěsila při počtu negativních recenzí vyšším než 50 a 80 % … funguje to velmi dobře, v důsledku toho se mi šmejdi prakticky nedovolají a neznámá čísla jsou většinou automaticky identifikována aniž bych je nutně musel mít v kontaktech.