Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 17.únor 13:54

Je to genetikou. Správnou stravou a cvičením můžeš jen pomoct správnému růstu (při nezdravé životospárvě je třeba možnost „zakrnutí“ – špatná produkce růstového hormonu a jiných hormonů a látek). Možná ten růst může cvičení trochu ovlivnit i tak abys povyrostl o trochu víc než měl být tvůj genetický předpoklad… samozřejmě za předpokladu, že cvičiíš (či se aktivně hýbeš) v době růstu, pak už by to nefungovalo.

Je to geneticky, ale můžeš být po otci, po matce – mix obou anebo můžeš podědit (vzhled i vášku aj) od dávnějšího předka třbe od prarodičů anebo pra-prarodičů. Tohle nikdo neví a asi ani nikdo nevypočítá.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 17.únor 14:06

Je to genetikou. Správnou stravou a cvičením můžeš jen pomoct správnému růstu a vývoji (při nezdravé životospárvě je třeba možnost „zakrnutí“ – špatná produkce růstového hormonu a jiných hormonů a látek). Možná ten růst může to cvičení trochu ovlivnit i tak, abys povyrostl o trochu víc než měl být tvůj genetický předpoklad… samozřejmě by to mělo efekt, když cvičíš (či se aktivně hýbeš) ještě v době růstu, pak už by to nefungovalo.

Je to geneticky a můžeš být po otci, po matce – nebo mix obou anebo můžeš podědit (vzhled i výšku aj) od dávnějšího předka třbe od prarodičů anebo pra-prarodičů. To, jak moc konkrétní člověk vyroste na základě genů nikdo neví a asi ani nikdo nevypočítá.