Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.únor 20:59

Většina těch bodů, co vím, by měla být pravdivá (u jiných si nejsem jist jenom částkami – ale možná to sedí).

U toho přebytkového rozpočtu si nejsem jistý, myslím, že byl na začátku 90.. přebytkový, ale nejsem si jistý. BTW v ekonomice – hospodaření není jen důležité jaký je rozpočet, jestli plus nebo mínus, tam se musí brát ohled na celé hospodaření – kam ty peníze šly atd. Musí se vzít celkové zohlednění… ale jako i tak šly peníze za posledních pár let na celkem dobré věci atd…

O tom, že Kalousek je nejhorším ministrem fin. a vlastně vůbec jedním z nejhorších a nejneschopnějších politiků (a hlavně ekonomů) o tom není žádná. To je samozřejmé.

Já ho sice neobdivuji (jak uvádí poslední bod), ale ani nejsem proti němu, určitě jako je tam schopnější než ti vapatlanci za posledních pár let.

Jediné, co mi na tom vážně nesedí je, že je to od ml. Stropnického. Kdyby možná od otce, ale tohle se mi nezdá. (Ten jeho syn je s prominutím divný a tohle by nezveřejňoval).

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.únor 21:02

Většina těch bodů, co vím, by měla být pravdivá (u jiných si nejsem jist jenom částkami – ale možná to sedí).

U toho přebytkového rozpočtu si nejsem jistý, myslím, že byl na začátku 90.. přebytkový, ale jak říkám, nejsem si jistý. BTW v ekonomice – hospodaření není důležité jen jaký je rozpočet, jestli plus nebo mínus, tam se musí brát ohled na celé hospodaření – kam ty peníze šly atd. Musí se vzít celkové zohlednění… ale jako i tak šly peníze za posledních pár let na celkem dobré věci atd…

O tom, že Kalousek je nejhorším ministrem fin. a vlastně vůbec jedním z nejhorších a nejneschopnějších politiků (a hlavně ekonomů) o tom není žádná. To je jasné. Navíc Topolánek a Kalousek to byla dvojka, nádherné duo…).

Já ho sice neobdivuji (jak uvádí poslední bod), ale ani nejsem proti němu, určitě jako je tam schopnější než ti vypatlanci za posledních pár let.

Jediné, co mi na tom vážně nesedí je, že je to od ml. Stropnického. Kdyby možná od otce – a možná qnai od něho ne, ale tohle se mi nezdá. (Ten jeho syn je s prominutím divný a tohle by nezveřejňoval).