Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.únor 11:21

To co,. jste uvedl, nejsou všechno charakterové vlastnosti, ale nehazardujete se svým zdravím atd. Možná to, že věříte , je pro vás plus, také to , že přispíváte na charitu, zřejmě se chováte slušně.

Možná jde o vás o altruismus. , sledujete problémy jiných a snažíte se pomáhat. Jenže chcete být zřejmě od druhých chválený, získat dobrou pověst, to není zcela OK.

Charakter záleží na vytrvalosti, , sebeovládání a svědomí. často jej ovlivňuji il temperrament. Důležitý je vztah k sobě samém , tedy třeba sebeovládání, sebeepoznání, , sebehodnocení, jak sám sebe vidíte, ale nehodnoti tsám sebe.

Podle z vašeho výčtu nejde odpovědět na vaši otázku. Každý člověk se stáváttím, co dělá.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.únor 11:44

To co, jste uvedl, nejsou všechno charakterové vlastnosti, ale péče o sebe, . nehazardujete se svým zdravím atd. Možná to, že věříte , je pro vás plus, také to , že se asi chováte slušně. .

Charakter záleží na vytrvalosti, relativně stálých vlastnostech, , sebeovládání a svědomí. často jej ovlivňuje i temperament. Důležitý je sociální vztah.

Charakterní člověk nejedná podle toho, co je pro něho výhodné, to nevím,, ale dbá o svou čest, umí držet slovo, neměl by být i náladový a ovlivnitelný.

Důležitý je vztah k sobě samém , tedy t již uvedené sebeovládání, sebepoznání, , sebehodnocení, jak sám sebe vidíte, ale nevyzvedává to, co pro někoho udělal., tedy své kladné vlastnosti.

Zřejmě jde o vás o altruismus. , sledujete problémy jiných a snažíte se pomáhat. Jenže chcete být asi od druhých chválený, získat dobrou pověst, to není zcela OK.

z vašeho výčtu nejde odpovědět na otázku. Každý člověk se stává tím, co dělá.
Vědí to lidé, kteří žijí s vámi a kolem vás, znají vás z reálu, nikoliv ze světa virtuálního.