Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 7.únor 11:28

1. Samozřejmě určitě nejlepší banány jsou uttržené zralé přímo se stromu.

Banány se sklízejí v zelených trsech, když se dodávají na trh mírného pásma , takže dozrávají během dopravy. snížení teploty zvyšuje životnost, a snilžuje kvalitu. Teplota při přepravě nemá být nižší pod 13,5 °C.

Jak proces zrání v tlakových komárách probíhá – dočtete se v odkazu.

https://cs.wi­kipedia.org/wi­ki/Ban%C3%A1n

2. Když koupíte banány, které nejsou zralé tak akorát, samozřejmě nejsou ještě přezrálé, nenecháváme je dozrávat v lednici, ale při pokojové teplotě.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 7.únor 11:32

1. Samozřejmě určitě nejlepší banány jsou uttržené zralé přímo se stromu.

Banány se sklízejí v zelených trsech, když se dodávají na trh mírného pásma , takže dozrávají během dopravy. snížení teploty zvyšuje životnost, a snilžuje kvalitu. Teplota při přepravě nemá být nižší pod 13,5 °C.

Jak proces zrání v tlakových komárách probíhá – dočtete se v odkazu.

https://cs.wi­kipedia.org/wi­ki/Ban%C3%A1n

2. Když koupíte banány, které nejsou zralé tak akorát, samozřejmě nejsou ještě přezrálé, nenecháváme je dozrávat v lednici, ale při pokojové teplotě., nebo ve špíži (nesmí být příliš chladná). Viz bod 1.¨

V některém pořadu v TM jsem zaslechla, že je dobré zabalit stopky do alobalu. Vyzkoušela jsem, opravdu se banánům prodlouží životnost.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 7.únor 12:53

1. Samozřejmě určitě nejlepší banány jsou utržené zralé přímo se stromu.

" Banánům se daří v teplých oblastech, kde v zimě nemrzne. Vysoké teploty jim totiž svědčí. Během roku se teplota v Levubu obvykle pohybuje mezi 12 a 35 stupni Celsia.“ Banány potřebují pravidelné dešťové srážky nebo se musí každý týden zalévat..

Od květu do sklizně uplyne asi 3 – 6 měísců.
https://wol.jw­.org/cs/wol/d/r­29/lp-b/102003205#h=5

2. Banány se sklízejí v zelených trsech, když se dodávají na trh mírného pásma , takže dozrávají během dopravy. snížení teploty zvyšuje životnost, a snilžuje kvalitu. Teplota při přepravě nemá být nižší pod 13,5 °C.

Jak proces zrání v tlakových komárách probíhá – dočtete se v odkazu.

https://cs.wi­kipedia.org/wi­ki/Ban%C3%A1n

3. . Když koupíte banány, které nejsou zralé tak akorát, samozřejmě nejsou ještě přezrálé, nenecháváme je dozrávat v lednici, ale při pokojové teplotě., nebo ve špíži (nesmí být příliš chladná). Viz bod 1.¨

V některém pořadu v TM jsem zaslechla, že je dobré zabalit stopky do alobalu. Vyzkoušela jsem, opravdu se banánům prodlouží životnost.