Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 5.únor 12:52

Každá vláda bude považovat šmírování lidí za úplnou samozřejmost, zatímco každému rozumnému jednotlivci to bude vadit. Smutné je sledovat, jak nám tu před očima vzniká společnost orwellovského typu a ještě smutnější je číst názory některých méně prozíravých občanů: „Já nic špatného nedělám, tak ať si mě nahrávají, filmují a foťí dle libosti.“ Na to lze říct jen: Má ty svatá prostoto! Je třeba si uvědomit, že pokud něco takového vznikne a dá se zneužít, tak zneužito bude na 100%! Jelikož jsem „orwell“ tak to musím vědět 🙂 Je ale fakt, že se toho nyní využívá proti Babišovi. Avšak tenhle trend byl započat už v době nástupu mobilů, platebních karet, prvních kamer v ulicích,… tohle je jen důsledné pokračování. A za tohle všechno Babiš opravdu nemůže. Ale ani on s tím nic neudělá, protože to nejde! Nelze čůrat proti větru a tenhle je opravdu silný.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 5.únor 18:28

Každá vláda bude považovat šmírování lidí za úplnou samozřejmost, zatímco každému rozumnému jednotlivci to bude vadit. Smutné je sledovat, jak nám tu před očima vzniká společnost orwellovského typu a ještě smutnější je číst názory některých méně prozíravých občanů: „Já nic špatného nedělám, tak ať si mě nahrávají, filmují a fotí dle libosti.“ Na to lze říct jen: Má ty svatá prostoto! Je třeba si uvědomit, že pokud něco takového vznikne a dá se zneužít, tak zneužito bude na 100%! Jelikož jsem „orwell“ tak to musím vědět 🙂 Je ale fakt, že se toho nyní využívá proti Babišovi. Avšak tenhle trend byl započat už v době nástupu mobilů, platebních karet, prvních kamer v ulicích,… tohle je jen důsledné pokračování. A za tohle všechno Babiš opravdu nemůže. Ale ani on s tím nic neudělá, protože to nejde! Nelze čůrat proti větru a tenhle je opravdu silný.
A propos, těch uniklých dat v minulosti bylo málo? Není to tak dlouho, kdy se národ bavil nahranými hovory jisté Janinky a Péti, pak také záznamem rozhovorů syna Babiše s našimi investigativními novináři, dále rozhovor samotného Babiše s kýmsi (už si nepamatuji jméno), bylo-li potřeba ho zdiskreditovat před veřejností že lže a našlo by se toho víc. Data jednou pořízená se dají mnohokrát zálohovat a uchovávat prakticky neomezeně dlouho. A žádný zákon o jejich mazání po určité době na tom nic nezmění. Stále platí (už od nepaměti), že chceš-li s někým manipulovat, musíš na něj něco vědět! Pak se divme, že jsme stále tam, kde jsme, i když volíme pokaždé někoho jiného.