Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 3.únor 9:52

Tyhle filmy se točí kombinace dvou motivů: „nadpřirozené dovednosti“, „macho efekt“ a „humoru, místy přecházející až v trapnou frašku ve stylu Laurel & Hardy“ … dalo by se říci pro masy zaručený recept na úspěšnou popcornovku.

Za mě jsou tyhle komixové variace supermana jen ty pitomosti, co ze SCI-FI žánru vytlačily opravdové vědeckofantastické filmy, kterých se bohužel dělá méně právě na úkor těchto slátanin.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 3.únor 9:56

Tyhle filmy se staví na kombinaci tří prvků: „nadpřirozená dovednost“, „sílící macho efekt“ a „humor, místy přecházející až v trapnou frašku ve stylu Laurel & Hardy“ … dalo by se říci, že pro masy je to skutečně zaručený recept na úspěch.

Za mě jsou tyhle komixové variace Supermana Clarka jen pitomosti, co z dříve tak zjímavého žánru SCI-FI vytlačily opravdové vědeckofantastické filmy, vědu a zajímavé myšlenky. Opravdových Sci-fi se tak bohužel točí méně právě na úkor těchto nenáročných slátanin. Snad to lidi časem omrzí a udělají si mainstream například z žánru historických filmů které budou moci zdevastovat (náznaky jsou třeba v populárních Hrách o trůny) a sci-fi žánr nechají časem na pokoji.