Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 24.leden 14:28

Další tvůj blábol!!?? Je tomu naprosto jinak. Nastuduj si něco o ekonomii jak celkově, tak o historii důchodových systémů. Mimochodem… je to celkem rozsáhlá věda, ve které se ani odborníci neshodnou natož, aby se dalo něco konkrétního napsat sem.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 24.leden 14:31

Další tvůj blábol!!?? Je tomu naprosto jinak. Nastuduj si něco o ekonomii jak celkově, tak o historii důchodových systémů. Mimochodem… je to celkem rozsáhlá věda, ve které se ani odborníci neshodnou natož, aby se dalo něco konkrétního napsat sem. Taky je v tom pochopitelně sociologie filozofie, politika… Kdo rozhodne, jaký způsob je nejspravedlivější? Je ten nejspravedlivější systém taky nejsprávnější? Jak systém valorizovat a z čeho?

Celá ekonomie je pyramidová hra… Včetně všech důchodových systémů.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 27.leden 19:12

Je tomu naprosto jinak. Nastuduj si něco o ekonomii jak celkově, tak o historii důchodových systémů. Mimochodem… je to celkem rozsáhlá věda, ve které se ani odborníci neshodnou natož, aby se dalo něco konkrétního napsat sem. Taky je v tom pochopitelně sociologie filozofie, politika… Kdo rozhodne, jaký způsob je nejspravedlivější? Je ten nejspravedlivější systém taky nejsprávnější? Jak systém valorizovat a z čeho?

Celá ekonomie je pyramidová hra… Včetně všech důchodových systémů.