Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 1.leden 12:41

  1. Pokud myslíte instantní pohankovou kaši, stačí zalít horkou vodou.
  2. Kaše ze syrové pohank

Pohanku, rychleji připravená je lámaná, propláchnete, zalijete vodou/mlékem (nepoužívám),. za ob časného míchání ji rozvaříte do měkka. Můžete ji vařit s rozinkami.

Když ji připravuji k obědu jako přílohu, tak pohanku nechám přejít varem a uložím do peřin. Dojde sama.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 1.leden 12:41

  1. Pokud myslíte instantní pohankovou kaši, stačí zalít horkou vodou.
  2. Kaše ze syrové pohanky

Pohanku, rychleji připravená je lámaná, propláchnete, zalijete vodou/mlékem (nepoužívám),. za ob časného míchání ji rozvaříte do měkka. Můžete ji vařit s rozinkami.

Když ji připravuji k obědu jako přílohu, tak pohanku nechám přejít varem a uložím do peřin. Dojde sama.