Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 27.prosinec 21:05

Z uvedených znám jen Jane Birkin a S. Gainsbourga, a to díky jejich písním zahrnutým ve výběru na CD s názvem „French Café“ (neznám je tedy příliš dobře, jen díky tomuto). Jinak z neuvedených francouzských zpěváků se mi líbí Jean-Jacques Goldman, J. P. Nataf či Edith Piaf (ale na tu musí být nálada) – tyto tři mám „naštudované“ daleko více než ty Vámi uvedené.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 27.prosinec 21:11

Z uvedených znám jen Jane Birkin a S. Gainsbourga, a to díky jejich písním zahrnutým ve výběru na CD s názvem „French Café“ (neznám je tedy příliš dobře, jen díky tomuto). Jinak z neuvedených francouzských zpěváků se mi líbí Jean-Jacques Goldman, Gregory Lemarchal, J. P. Nataf či Edith Piaf (ale na tu musí být nálada) – tyto tři mám „naštudované“ daleko více než ty Vámi uvedené.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 28.prosinec 0:10

Z uvedených znám jen Jane Birkin a S. Gainsbourga, a to díky jejich písním zahrnutým ve výběru na CD s názvem „French Café“ (neznám je tedy příliš dobře, jen díky tomuto). Jinak z neuvedených francouzských zpěváků se mi líbí Jean-Jacques Goldman, Gregory Lemarchal, J. P. Nataf či Edith Piaf (ale na tu musí být nálada) – tyto mám „naštudované“ daleko více než ty Vámi uvedené.