Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 17.prosinec 13:08

Opět chybí odkaz na zdroj, aby bylo možné ověřit, jak to Greta řekla.

Z vašich slov nevyplývá, v jakém smyslu jí bylo ukradeno dětství. Pokud si přečtete jiné informace, takl Greta prožila krásné, až závidění hodné dětství nejen pro stránce materiální, ale i citové.

I když Greta neupřesnila, kdo ji dětství ukradl, vyvolala dojetí, proto jí panenky a hračky,. živé poníky. . Matka vše odmíotá, protože dům je zavalený hračkami.

Ukradené dětství? Samozřejmě bylo jiné, než mají děti dnes. Měla jsem stejné hračky jako ostatní děti, stejné praktické oblečení, větší volnost pohybu, rodiče se o mě nebáli, i když nebyly mobily, abych se jim musela hlásit, kde jsem. Musela jsem také doma pomáhat, třeba pást husy, ale přitom jsem hodně četla.

Možná tráva byla zelenější, louky voněly,. potůčky byly čisté, stejně tak lesy, …

I když celý svět kolem nebyl dokonalý, ale jako děti jsme si určitou nespravedlnost uvědomovaly po ukončení základní školy. Proč?

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 17.prosinec 14:23

Opět chybí odkaz na zdroj, aby bylo možné ověřit, jak to Greta řekla.

Ze slov nevyplývá, v jakém smyslu jí bylo ukradeno dětství. Pokud si přečtete jiné informace, takl Greta prožila krásné, až závidění hodné dětství nejen pro stránce materiální, ale i citové.

Je pravda, že Greta neupřesnila, kdo ji dětství ukradl, přesto vyvolala dojetí, proto jí lidé posílají panenky a hračky,. živé poníky. . Matka vše odmíá, protože dům je zavalený hračkami.

https://www.go­ogle.com/sear­ch?client=fire­fox-b-d&q=Greta+a+u­kradené+dětství+

Moje ukradené dětství? Samozřejmě bylo jiné, než mají děti dnes. Měla jsem stejné hračky jako ostatní děti, stejné praktické oblečení, větší volnost pohybu, rodiče se o mě nebáli, i když nebyly mobily, abych se jim musela hlásit, kde jsem. Musela jsem také doma pomáhat, třeba pást husy, ale přitom jsem hodně četla.

Možná tráva byla zelenější, louky voněly,. potůčky byly čisté, stejně tak lesy, … jídlo bylo „bio“, tedy zdravější.

I když celý svět kolem nebyl dokonalý, ale jako děti jsme si určitou nespravedlnost uvědomovaly nejvíce po ukončení základní školy. Proč?