Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 11.prosinec 13:31

Být tebou raději si vyzvednu verzi s připravenými průseky u operátora a jednoduše si z velké menší simku vyloupnu. Je to jistější. U té nejmenší verze sim karty (velikost NANO) bys totiž kleštěmi musel stípnout až do samotného konektoru, což může ale nemusí dopadnout dobře.

Fotografie velikostí standard, micro a nano https://mobili­zujeme.cz/wp-content/upload­s/2014/06/sim-card-1.jpg

Na fotografii je dobře vidět že u nano verze je uříznutý kus konektoru a ten je tím lehce zdeformovaný, ve slotu pak taková karta může svou nerovnou hranou zaseknout a slot pak s kartou už ani nemusíš být schopen otevřít, což by bylo jistě velmi nemilé.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 11.prosinec 13:33

Být tebou raději si vyzvednu verzi s připravenými průseky u operátora a jednoduše si z velké menší simku vyloupnu. Je to jistější. U té nejmenší verze sim karty (velikost NANO) bys totiž kleštěmi musel opatrně štípnout až do samotného konektoru, což může ale taky nemusí dopadnout dobře.

Fotografie velikostí standard, micro a nano https://goobjo­og.com/english/wp-content/upload­s/2019/04/sim-card-cutter-rescues-old-oversize.jpg

Na fotografii je dobře vidět, že u nano verze je uříznutý kus konektoru a ten je tím lehce zdeformovaný, ve slotu pak taková karta může svou nerovnou hranou zaseknout a slot pak s kartou už ani nemusíš být schopen otevřít, což by bylo jistě velmi nemilé.