Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.prosinec 9:06

Vyplatí ? Ekonomicky jistě, ne protože každý nákup tě bude stát stejně ať už ho zaplatíš kartou, nebo nfc čipem v hodinkách či telefonu. Naopak čím více hardwaru musíš kupovat tím víc tě to stojí a tím méně se to „vyplatí“, takže varianta kdy k platbě musíš mít účet, telefon a hodinky je samozřejmě ta nejnákladnější.

Pokud je ale už máš z jiných praktických důvodů, může být platba hodinkami nejpohodlnější protože nemusíš hledat peněženku. To je tak vše.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.prosinec 9:07

Vyplatí ? Ekonomicky jistě ne, protože každý nákup tě bude stát stejně ať už ho zaplatíš kartou, nebo nfc čipem v hodinkách či telefonu. Naopak čím více hardwaru musíš kupovat tím víc tě to stojí a tím méně se to „vyplatí“, takže varianta kdy k platbě musíš mít b. účet, telefon a hodinky je samozřejmě ta nejnákladnější.

Pokud tato zařízení už ale stejně máš z jiných praktických důvodů, může být platba hodinkami nejpohodlnější protože nemusíš hledat peněženku. Kupovat hodinky ale jen kvůli platbě hodinkami je imo naprostá hloupost a velmi chabá motivace k takovému nákupu.