Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 8.prosinec 12:55

Neuvedl jste, kdy a v kterou dobu jste „mimo“. Nejde jen o naražení, to se u mě stává často, ale nepovažuji to za uvedený „jev“, ale přičítám t to vé uspěchanosti. a utomatizaci své opakující se činnosti Nesleduji, že je třeba židle posunutá, že není přesně na místě, takže se narazím.

Občas r rozbiji při mytí nádobí hrnek, talíř atd,, vypadnou mně z ruky. . Mám „gramlavé ruce!“.

Z některých vašich otázek vyplývá, že řešíte trému, špatné postupy při učení, projevu, fotografie atd.

Tudíž si myslím, že tento váš stav souvisí zřejmě s nspokojenost s tím, co se vám nedaří, přílilš často řešíote na netu, co pvažujete za důležité, i když tomu tak není Nevím,. zda nemáte třeba zdravotní prolémy, které vám ubírají energii.

Měl byste omezit působení na netu a hledat si některé odpovědi na své otázky sám, abyste si mohl vybrat to, co vám vyhovuje a sám bez cizí pomoci pochopit.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 8.prosinec 12:59

Neuvedl jste, kdy a v kterou dobu jste „mimo“. Nejde jen o naražení, to se u mě stává často, ale nepovažuji to za uvedený „jev“, ale přičítám to s vé uspěchanosti. a zautomatizováním své opakující se činnosti

Nesleduji, že je třeba židle posunutá, že není přesně na místě, takže se narazím.

Občas r rozbiji při mytí nádobí hrnek, talíř atd,, vypadnou mně z ruky. . Mám „gramlavé ruce!“, musím být pozornější.

Z některých vašich otázek vyplývá, že řešíte trému, špatné postupy při učení, projevu, fotografie atd.

Tudíž si myslím, že tento váš stav souvisí zřejmě s nespokojeností s tím, co se vám nedaří, např. příílilš často řešíte na netu, co považujete za důležité, i když tomu ta často. není.

Nevím,. zda nemáte třeba zdravotní probémy, které vám ubírají energii.

Měl byste omezit působení na netu a hledat si některé odpovědi na své otázky sám, abyste si mohl vybrat to, co vám vyhovuje a sám bez cizí pomoci pochopil. Určitě bude mít větší radost. Vždy se nebude moct spoléhat na druhé. .