Odpověděl/a – 29.listopad 9:24
Také jsem si toho všimla a kroutila hlavou. Dnes jsem se podívala na jejich složení.
„Hovězí maso a vepřové maso 90%, Vepřové sádlo, Voda, Jedlá sůl, Konzervant: E250, Stabilizátor: E451, Dextróza, Škrob, Antioxidant: E316, Látky zvýrazňující chuť a vůni: E621 a E635, Zahušťovadlo: E414, Extrakty koření, Emulgátor E433, Jedlé kolagenní střívko“
Určitě jde o reklamní tah, lidé si všimnou, že párky mají poměrně vysoké procento masa, proto už nebudou sledovat, že obsahují např. nebezpečné E 250 nebo 451.
Pojmenování možná mnohé naláká ke koupi. Proč by ředitelé měli jíst lepší uzeniny než běžní lidé.? Vyzkoušejí je. Možná.
Ostatní E můžete zjistit v odkazu.
https://www.ferpotravina.cz/nebezpecna-ecka
Odpověděl/a – 29.listopad 12:40
Také jsem si toho všimla a kroutila hlavou. Dnes jsem se podívala na jejich složení.
„Hovězí maso a vepřové maso 90%, Vepřové sádlo, Voda, Jedlá sůl, Konzervant: E250, Stabilizátor: E451, Dextróza, Škrob, Antioxidant: E316, Látky zvýrazňující chuť a vůni: E621 a E635, Zahušťovadlo: E414, Extrakty koření, Emulgátor E433, Jedlé kolagenní střívko“
Určitě jde o reklamní tah, lidé si všimnou, že párky mají poměrně vysoké procento masa, proto už nebudou sledovat, že obsahují např. nebezpečné E 250 nebo 451.
Pojmenování možná mnohé naláká ke koupi. Proč by ředitelé měli jíst lepší uzeniny než běžní lidé? Vyzkoušejí je. Možná.
Ostatní E můžete zjistit v odkazu.
Funna, ředitelské párky obsahují nejen hovězí maso, ale
i vepřové.
Sice to nikdo neřeší, ale i i jiného výrobce najdem: hovězí maso 50 %,
hovězí lůj 8 %, vepřové maso 40% atd.
Liší se jinými ingredienci, ale oba u edené druhy nejsou jen z hovězího masa.
http://www.mnamustky.eu/index.php?id_product=28&controller=product
Odpověděl/a – 30.listopad 7:47
Také jsem si toho všimla a kroutila hlavou. Dnes jsem se podívala na jejich složení.
„Hovězí maso a vepřové maso 90%, Vepřové sádlo, Voda, Jedlá sůl, Konzervant: E250, Stabilizátor: E451, Dextróza, Škrob, Antioxidant: E316, Látky zvýrazňující chuť a vůni: E621 a E635, Zahušťovadlo: E414, Extrakty koření, Emulgátor E433, Jedlé kolagenní střívko“
Určitě jde o reklamní tah, lidé si všimnou, že párky mají poměrně vysoké procento masa, proto už nebudou sledovat, že obsahují např. nebezpečné E 250 nebo 451.
Pojmenování možná mnohé naláká ke koupi. Proč by ředitelé měli jíst lepší uzeniny než běžní lidé? Vyzkoušejí je. Možná.
Ostatní E můžete zjistit v odkazu.
Funna,
ředitelské párky obsahují nejen hovězí maso, ale i vepřové.
Takže odpověď je v tomto smyslu chybná.
Stejně i i jiného výrobce najdeme: hovězí maso 50 %, hovězí lůj 8 %, vepřové maso 40% atd.
Liší se jinými ingredienci, ale oba u edené druhy nejsou jen z hovězího masa.
http://www.mnamustky.eu/index.php?id_product=28&controller=product
Odpověděl/a – 30.listopad 8:24
Také jsem si toho všimla a kroutila hlavou. Dnes jsem se podívala na jejich složení.
„Hovězí maso a vepřové maso 90%, Vepřové sádlo, Voda, Jedlá sůl, Konzervant: E250, Stabilizátor: E451, Dextróza, Škrob, Antioxidant: E316, Látky zvýrazňující chuť a vůni: E621 a E635, Zahušťovadlo: E414, Extrakty koření, Emulgátor E433, Jedlé kolagenní střívko“
https://nakup.itesco.cz/groceries/cs-CZ/products/2001020055339
Určitě jde o reklamní tah, lidé si všimnou, že párky mají poměrně vysoké procento masa, proto už nebudou sledovat, že obsahují např. nebezpečné E 250 nebo 451.
Ostatní E můžete zjistit v odkazu.
https://www.ferpotravina.cz/nebezpecna-ecka
Pojmenování možná mnohé naláká ke koupi. Proč by ředitelé měli jíst lepší uzeniny než běžní lidé? Vyzkoušejí je. Možná.
Funna,
ředitelské párky obsahují nejen hovězí maso, ale i vepřové.
Takže odpověď je v tomto smyslu chybná.
Stejně i i jiného výrobce najdeme: hovězí maso 50 %, hovězí lůj 8 %, vepřové maso 40% atd.
Liší se jinými ingredienci, ale oba u edené druhy nejsou jen z hovězího masa.
http://www.mnamustky.eu/index.php?id_product=28&controller=product