Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 27.listopad 9:55

Mám ráda mleté maso, které si nechám pomlít u soukromého řezníka. Dělám je na různé způsoby, zapékám, přidávám omáčku, peču v celku, jindy jako karbenátky, nebo vepřenky s větším množtsvím papriky.

Do mletého masa přidávám:

Vajíčka, trochu hořčice, kečupu, někdy nastrouhám uzený sýr, cibuli,, sůl, pepř, trochu chilli, papriku.

Jindy koření na sekaná masa, či majoránku, mletý kmín , někdy Ii najemno krájenou mraženou zeleninovou směs., něco zeleného – bylinky.

Po každé jinak. Nedávám česnek, protože jej nesnáším. Každý z nás má jiné zvyky a jinou chuť.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 27.listopad 12:33

Mám ráda mleté maso, které si nechám pomlít u soukromého řezníka. Dělám je na různé způsoby, zapékám, přidávám omáčku, peču v celku, jindy jako karbanátky , nebo vepřenky s větším množstvím papriky.

Do mletého masa přidávám:

Vajíčka, trochu hořčice, kečupu, někdy nastrouhám uzený sýr, cibuli,, sůl, pepř, trochu chilli, papriku.

Jindy koření na sekaná masa, či majoránku, mletý kmín , někdy i na jemno krájenou mraženou zeleninovou směs., něco zeleného – bylinky.

Po každé jinak. Nedávám česnek, protože jej nesnáším. Každý z nás má jiné zvyky a jinou chuť.