Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 6.listopad 16:19

Trvalé bydliště ti ona prostě může zrušit, pak budeš mít trvalé bydliště někde na radnici dokud si ho nepřepíšeš. Byt je její, svoji předpokládám nejste když ji označuješ za přítelkyni, děti nemáte, smiř se s tím že ti nezbude než si sbalit kufr a jít. Že přispíváš na náklady ti samozřejmě nezavdává nárok na vlastnictví bytu, to je snad zřejmé, pokud si tam žil naopak je logické že ses na nákladech podílel.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 6.listopad 16:21

Trvalé bydliště ti ona prostě může zrušit jako majitelka, jistě mezi sebou nemáte uzavřenou smlouvu ve které bys figuroval jako nájemník, takže pak ti úřad nastaví trvalé bydliště někde na radnici dokud si ho nezměníš.

Byt je její, svoji předpokládám nejste když ji označuješ za přítelkyni, děti asi taky nemáte, smiř se s tím že ti nezbude než si sbalit kufr a jít. Že přispíváš na náklady ti samozřejmě nezavdává žádný nárok na vlastnictví bytu jako takového, to je snad zřejmé, pokud si tam s ní nějakou dobu žil zdá se naopak naprosto samozřejmé že ses po tu dobu finančně podílel na nákladech s bydlením spojené.