Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 28.říjen 14:31

Mě popíchaly vosy, šlápla jsem jednou nohou skutečně, nikoliv obrazně do vosího hnízda. Noha mně opuchla, bohužel jsem další den jela na zájezd do Polska, mobily nebyly, nemohla jsem podat zprávu. Tudíž jsem ráno přijela do města, odkud se vyjíždělo. před odjezd zašla na pohotovost pro onjekci a s opuchlou nohou odjela. Dopadlo do dobře.

Ale byla u nás navštěvě kamarádka ze Slovenska. Tu sršeň píchla, jenže netušila, že je alergická, oouchla,. bolela jí ruka, takže dotyčná skončila nakonec v nemocnici.
Tudíž dovolená se jí moc nepovedla.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 28.říjen 15:42

Mě popíchaly vosy, šlápla jsem jednou nohou skutečně, nikoliv obrazně do vosího hnízda. Noha mně opuchla, bohužel jsem další den jela na zájezd do Polska, mobily nebyly, nemohla jsem podat zprávu. Tudíž jsem ráno přijela do města, odkud se vyjíždělo. před odjezdem zašla na pohotovost pro injekci a s opuchlou nohou odjela. Dopadlo do dobře. Trvalo sice 2 dny než otok zmizel.

Ale byla u nás navštěvě kamarádka ze Slovenska. Tu sršeň píchla, jenže netušila, že je alergická, celá opuchla,. bolela jí ruka, dotyčná skončila nakonec v nemocnici.
Tudíž dovolená se jí moc nepovedla.