Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 24.říjen 14:36

To záleží na tom jak by vývojáři ten systém nastavili, oni totiž nutně nemusí hned přistupovat k cenzuře, stačí proovně jen sbírat negativní hlasy od uživatelů a jen pokud jich je u dané otázky dostatečný počet by došlo v první fázi k minimalizaci otázky (tj. zobrazovala by se v přehledu cenzurovaná ale bylo by možné ji otevřít a případně ji třeba i hodnotit pozitivně) a pokud by počet negativních hlasů dál rostl pak teprve by otázka byla skryta úplně.

Na tomto webu není špatné to že tu funguje moderování závadných otázek, špatné je to, že stačí jeden jediný hlas kohokoliv zlatého aby byla otázka okamžitě skryta a nikdo toho dotyčného mazálka už dodatečně nekontroluje, zda opravdu mazal oprávněně či nikoliv, to je tady špatně.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 24.říjen 14:38

To záleží na tom jak by vývojáři ten systém nastavili, oni totiž nutně nemusí hned přistupovat k cenzuře, stačí z počátku jen sbírat negativní hlasy od uživatelů a jen pokud jich je u dané otázky dostatečný palců dolů by teprve došlo k minimalizaci otázky (tj. zobrazovala by se v přehledu cenzurovaná ale bylo by možné ji otevřít a případně ji třeba i hodnotit pozitivně s tím že web by při rozkliknutí upozornil na to že otázka byla hodnocena uživateli převážně negativně a je možné že porušuje pravidla serveru) a teprve pokud by počet negativních hlasů dále rostl pak teprve by otázka byla skryta úplně.

Na tomto webu není špatné to, že tu funguje moderování závadných otázek – to je naprosto nutné dělat, ale špatné je to jak se to tu dělá. Špatné je to, že stačí hlášení jednoho jediného uživatele aby váš dotaz zcela zmizel a nikdo toho mazálka už dodatečně nekontroluje, zda opravdu mazal oprávněně či nikoliv, to je tady špatně.