Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 18.září 17:35

Spíš bych řekl, že bez skutečného a okolím často i vysmívaného zápalu pro věc ani není možné něco podstatného vykonat. Ono totiž základem k tomu abyste v určitém oboru vynikli je tvrdohlavost, neústupnost a píle, říkejme tomu dohromady klidně zápal, ale jsou to podstatné esence úspěchu. Bez toho z žádné řady nikdy nevystoupíte.

Vemte si jak byl třeba Tesla zapálený pro svou věc, prakticky kvůli myšlence bezdrátového přenosu energie skrze samotnou zemi zruinoval každého investora který mu na realizaci tohoto snu dopřál nějaké peníze, byl v tom velmi neústupný a kdyby byla trochu šance takovou věc zrealizovat, tenhle člověk by to zřejmě právě díky tomu dokázal.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 18.září 17:38

Spíš bych řekl, že bez skutečného a okolím často i vysmívaného zápalu pro věc ani není možné něco podstatného vykonat. Ono totiž základem k tomu abyste v určitém oboru vynikli je odvaha vystoupit vůbec z řady, tvrdohlavost, neústupnost a píle, říkejme tomu dohromady klidně zápal, ale jsou to podstatné esence úspěchu.

Vezměte si jak byl třeba Tesla zapálený pro svou věc, prakticky kvůli myšlence bezdrátového přenosu energie skrze samotnou Zemi zruinoval každého investora který mu na realizaci tohoto snu dopřál nějaké peníze, byl v tom velmi neústupný a kdyby byla trochu šance a fyzika nabídla nějakou skulinku k tomu, aby taková věc byla uskutečnitelná, tenhle člověk právě díky zápalu měl největší šanci to dokázat.