Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 16.září 17:17

Asi nevíš jaké to je být pořádně zahnát do kouta (nelze soudit takovou situaci, ve, které si nebyl), naprosto se v té chvíli vydopuješ adrenalinem a pudem sebezáchovi… při takové siutaci (kdy jde o život ať tvůj nebo jiný), je jedno kolik ran mu zasadíš, když se jedná o sebeobranu… zvlášť když se jedná o život tobě blízké osoby (v tomhle případě její sestry) a chce jí někdo napdanout (ani nevíš jaké ty vztahy tam měli v té rodině), tak tě k tamtěm emocím navíc ovládne pořádná agrese… zkus se vžít do její situace.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 16.září 17:27

Asi nevíš jaké to je být pořádně zahnát do kouta (nelze soudit takovou situaci, ve, které si nebyl), naprosto se v té chvíli vydopuješ adrenalinem a pudem sebezáchovy… při takové siutaci (kdy jde o život tvůj nebo jiných), je jedno kolik ran zasadíš, když se jedná o sebeobranu… zvlášť když se jedná o život tobě blízké osoby (v tomhle případě její sestry) a chce jí někdo napdanout (ani nevíš jaké ty vztahy tam měli v té rodině, co porřívali atd. dokonce ani o théle konkrétní situaci nic moc nevíme), tak tě k tamtěm emocím navíc ovládne pořádná agrese… zkus se vžít do její situace. Pud sebezáchovy, adrenalin, agrese, ostatní směs emocí… myslím, že při tomhle by sa každý choval tak trochu posedlý, navíc těch 13 bodných ran se dá zasadit během chvilky.

Ať tak či tak se i při sebeobraně vždy jedná o zabití/vraždu, pak záleží jestli úmyslnou nebo neúmyslnou, ale i při úmyslné, je to pořád sebeobrana a má toho člověka „na svědomí:“