Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 27.srpen 14:15

Má spíš negativní zkušenost.

Nevrácené knihy. Ale také zlatá naušnice. Přišla jsem k sousedce na návštěvu, když jsem si sundávala čepici, slyšela jsem cinknutí. Hledaly jsme na chodbě, nic.

Až doma, když jsem se podívala do zrcadla, jsem si uvědomila, že mně chybí zlatá naušnice. Rozepla se, zacyhtila se do pletné čespice, když jsem ji sundávala.

Určitě jdotyčná našla naušinici později, ale nevrátila ji, i když ci zvuk slyšela Byla zlatnice, , tudíž bylo snadné naušnici upravit pro dceru. .

Vzpomínám si, že jsem šla z vlaku, v ruce nesla plnou tašku s věcmi. . Začala pršet, vytahovala jsem deštník a nepostřehla jsem ve tmě, že e mně vypadl balíček s kosmetikou, byl to dárek.

Zjistila jsem až doma. Byla jsem překvapená, když mně jeden muž balíček přinesl, i když mě neznal jménem. Zeptal se těch, kteří šli také z vlaku.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 27.srpen 14:26

Mám spíš negativní zkušenosti, i když jsem jednou odevzdala kabelku s doklady a peněženkou na VB. Našla jsem ji cestou do práce , ležela za lavičkou v parku. Nikdo ani živáčka.

Jinak nevrácené knihy., v restauraci na WC mně vypadla z kabelky peněženka, vytahovala jsem totiž kapesník a nechala pootevřenou. Když jsem vyšla ven, peněženka chyběla. Ptala jsem se, nikdo nikoho neviděl. Někdo využil mé koupené stravenky. Kolik jsem tam měla peněz, už si nepamatuji.

Ale také to byla zlatá naušnice. Přišla jsem k sousedce na návštěvu, když jsem si sundávala čepici, slyšela jsem cinknutí. Hledaly jsme na chodbě, nic.

Až doma, když jsem se podívala do zrcadla, jsem si uvědomila, že mně chybí zlatá naušnice. Rozepla se, zachytila se do pletené čepice, když jsem ji sundávala.

Určitě dotyčná našla naušnici později, ale nevrátila ji, i když zvuk slyšela Byla zlatnice, , tudíž bylo snadné naušnici upravit pro dceru. .

Jinak se mně vybavilo, že jsem šla z vlaku, v ruce nesla plnou tašku s věcmi. . Začala pršet, vytahovala jsem deštník a nepostřehla jsem ve tmě, že z tašky vypadl balíček s dárkem pro kamarádku – parfémem.

Zjistila jsem až doma. Byla jsem překvapená, když mně jeden muž balíček přinesl, i když mě neznal jménem. Zeptal se těch, kteří šli také z vlaku.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 27.srpen 14:35

Mám spíš negativní zkušenosti, i když jsem jednou odevzdala kabelku s doklady a peněženkou na VB. Našla jsem ji cestou do práce , ležela za lavičkou v parku. Nikdo ani živáčka.

Jinak nevrácené knihy., v restauraci na WC mně vypadla z kabelky peněženka, vytahovala jsem totiž kapesník a nechala kabelku pootevřenou. Když jsem vyšla ven , zapínala jsem kabelku,. , peněženka chyběla. Ptala jsem se, nikdo nikoho jít na WC j neviděl. Někdo celý měsíc jedl za mé koupené stravenky. Kolik jsem v peněžence měla peněz, už si nepamatuji.

Ale také to byla zlatá náušnice. Přišla jsem k sousedce na návštěvu, Sundávala jsem si čepici, a uslyšela jsem cinknutí. Hledaly jsme na chodbě, nic.

Až doma, když jsem se podívala do zrcadla, jsem si uvědomila, že mně chybí zlatá náušnice. Rozepnula se, zachytila se do pletené čepice, když jsem ji sundávala.

Určitě dotyčná našla náušnici později, ale nevrátila ji, ač zvuk slyšela Byla zlatnice, tudíž bylo snadné náušnici upravit pro dceru. Pak se mně vyhýbala.

Jinak se mně vybavilo, že jsem šla z vlaku, v ruce nesla plnou tašku s věcmi. . Začali pršet, vytahovala jsem deštník, samozřejmě byl až na dně tašky a spolu s ním i balíček s parfémem, dárkem pro kamarádku. Ve tmě jsem nic neviděla.

Zjistila jsem až doma. Byla jsem překvapená, když mně jeden muž balíček přinesl, ačkoliv mě neznal jménem. Zeptal se těch, kteří šli také z vlaku.

I když nešlo o nic cenného, potěšilo mě, že si dotyčný dal práci se zjišťováním jména, mohl parfém nechat manželce.