Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 16.srpen 10:53

Jezdím podle tachometru a značek. Co je na tom špatně? Značka omezení rychlosti, znamená maximální povolenou rychlost, nikoliv přikázanou. Takže houkající řidiči, vlezte mně na hrb. Jediní kdo něco porušuje jsou houkající řidiči na kde co a koho!

Ojezdil jsem pět aut s jednou nezaviněnou nehodou v roce 1976! Na všech autech tachometr ukazoval více o cca 10% skutečné rychlosti.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 16.srpen 11:03

Jezdím podle tachometru a značek. Co je na tom špatně? Značka omezení rychlosti, znamená maximální povolenou rychlost, nikoliv přikázanou. Takže houkající řidiči, vlezte mně na hrb. Jediní kdo něco porušuje jsou houkající řidiči na kde co a koho! Řidič má přizpůsobit rychlost, stavu a povaze vozovky, viditelnosti, daným okolnostem, svým schopnostem a řídid se dopravními předpisy. Řidič má počítat s tím, že řidiči jsou omylní a porušují předpisy, včetně jeho. Nedodržování těchto pravidel je hlavní příčinou nehod na našich silnicích.

Ojezdil jsem pět aut s jednou nezaviněnou nehodou v roce 1976! Na všech autech tachometr ukazoval více o cca 10% skutečné rychlosti. Z hlediska bezpečnosti a vzhledem k lidské povaze, jediné správné!