Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 24.červenec 13:06

Jak už zde zaznělo, ke zničení ŘJ nebo jiné elektroniky by prostým odpojením akumulátoru dojít rozhodně nemělo. Ale u některých vozů dojde k vymazání paměti závad, což může být někdy velmi nepříjemné. Obzvláště při pozdějším vyhledávání závad objevujících se krátce a nepravidelně. Něco podobného jsem zažil po nechtěném vybití akumulátoru. Jeden známý musel po výměně autobaterie vlastními silami dokonce volat servisáka, který přifrčel s notebookem a zprovoznil mu to doma v garáži. Pryč je doba, kdy jsme si takovéto ptákoviny dělali běžně sami a bez problémů. Dnes i vyměnit si sám prasklou žárovku ve světlometu je u některých vozů docela fuška.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 24.červenec 13:12

Jak už zde zaznělo, ke zničení ŘJ nebo jiné elektroniky by prostým odpojením akumulátoru dojít rozhodně nemělo. Ale u některých vozů dojde k vymazání paměti závad, což může být někdy velmi nepříjemné. Obzvláště při pozdějším vyhledávání závad objevujících se krátce a nepravidelně. Něco podobného jsem zažil po nechtěném vybití akumulátoru. Jeden známý musel po výměně autobaterie vlastními silami dokonce volat servisáka, který přifrčel s notebookem a zprovoznil mu to doma v garáži. Pryč je doba, kdy jsme si takovéto ptákoviny dělali běžně sami a bez problémů. Dnes i vyměnit si sám prasklou žárovku ve světlometu je u některých vozů docela fuška.
Ještě jsem zapomněl na důležitou věc: doufám, že jsi neodpojil + akumulátoru za chodu motoru. To by pak mohlo platit to, co říká dubraro.