Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 12.červenec 9:26

věřím že lidský mozek umí překvapit tím jak interpretuje realitu a věřím že realita sama ještě odhalí takové možnosti jaké bychom i z dnešního pohledu mohli považovat za nepochopitelnou magii. Kombinace obojího, pak připouští téměř cokoliv … je třeba to blíže specifikovat, bavit se na takto obecné úrovni k ničemu příliš nevede.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 12.červenec 9:30

věřím že lidský mozek umí překvapit tím jak interpretuje realitu a věřím že realita sama ještě odhalí takové možnosti jaké bychom i z dnešního pohledu mohli považovat za nepochopitelnou magii. Kombinace obojího, pak připouští téměř cokoliv … je třeba to blíže specifikovat, bavit se na takto obecné úrovni k ničemu příliš nevede. Co má být tím „paranormálním jevem“ ?

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 12.červenec 10:21

Věřím, že lidský mozek umí překvapit tím, jak interpretuje realitu, a věřím, že realita sama ještě odhalí takové možnosti, jaké bychom i z dnešního pohledu mohli považovat za nepochopitelnou magii. Kombinace obojího pak připouští téměř cokoliv… je třeba to blíže specifikovat, bavit se na takto obecné úrovni k ničemu příliš nevede. Co má být tím „paranormálním jevem“?