Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 17.červen 7:14

Kuchyňskou sůl, zázvor, chilli, červenou papriku, kurkumu v kombinaci s černým pepřem (pro lepší využití kurkuminu), na dochucení japonskou sójovou omáčku, na svařák skořici a hřebíček, na čaje tymián, mátu a oregano, na vývary nové koření a bobkový list, do polévek majoránku. Pěstuju čerstvé i sušené bylinky (bazalka, pažitka, petrželka, saturejka, levandule). Naopak moc nemusím (nebo je možná neumím správně využít) muškátový oříšek, badyán, anýz, fenykl, koriandr, hořčičné semínko.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 17.červen 9:07

Kuchyňskou sůl, zázvor, chilli, červenou papriku, kurkumu v kombinaci s černým pepřem (pro lepší využití kurkuminu), na dochucení japonskou sójovou omáčku, na svařák skořici a hřebíček, na čaje tymián, mátu a oregano, na vývary nové koření a bobkový list, do polévek majoránku. Pěstuju čerstvé (i sušené 🙂 bylinky (bazalka, pažitka, petrželka, saturejka, levandule). Naopak moc nemusím (nebo je možná neumím správně využít) muškátový oříšek, badyán, anýz, fenykl, koriandr, hořčičné semínko.