Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 18.květen 11:27

Je důležité, zda je maso odležele, z jak starého kusu, také ikrmení ovivˇ%nuje kvalitu masda.

Nejlepší šťavntaté řízky jsou libovější krkovic, případně kotlety. . Důležité je také smažení,. myslím si, že platí, že cvik dělá mistra.

Přečtě si radu odborníka. – „Tipy na šťavnatý vepřový řízek“

"Maso musí být správně uleželé,. ož vám napoví jednoduchý test. Když na řízek přitlačíte klouby na ruce, měly by tam ďolíčky chvilku zůstat. Pokud hned zmizí, můžete si být jisti, že maso bude tuhé.

Tloušťka řízku záleží na vás, zlatým středem je přibližně jeden centimetr. Nezapomeňte také maso naklepat, ale opatrně, abyste neporušili strukturu masa."

https://dvojka­.rozhlas.cz/ti­py-na-stavnaty-veprovy-rizek-7501519

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 18.květen 11:30

Je důležité, zda je maso odležele, z jak starého kusu, také ikrmení ovivˇ%nuje kvalitu masda.

Nejlepší šťavntaté řízky jsou libovější krkovic, případně kotlety. . Důležité je také smažení,. myslím si, že platí, že cvik dělá mistra.

Přečtě si radu odborníka. – „Tipy na šťavnatý vepřový řízek“

"Maso musí být správně uleželé,. ož vám napoví jednoduchý test. Když na řízek přitlačíte klouby na ruce, měly by tam ďolíčky chvilku zůstat. Pokud hned zmizí, můžete si být jisti, že maso bude tuhé.

Tloušťka řízku záleží na vás, zlatým středem je přibližně jeden centimetr. Nezapomeňte také maso naklepat, ale opatrně, abyste neporušili strukturu masa."

https://dvojka­.rozhlas.cz/ti­py-na-stavnaty-veprovy-rizek-7501519

Já dělá kvůli dietě řízky v troubě, téměř bez tuku. Dám je na pečicí papír, který potřu slabě olejem, na horní straně klápnu olej a hodím do trouby. Otočím. Před ukončením dám na každý kousek másla.

Nejlepší jsou řízky smažené na sádle, ale bohužel, to už je pro mě minulost.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 18.květen 11:37

Je důležité, zda je maso odležele, z jak starého kusu, také ikrmení ovlivňuje kvalitu masda.

Nejlepší šťavntaté řízky jsou z libovější krkovice, případně kotlety, z kýty mívají často šlahcy. . Důležité je také smažení,. myslím si, že platí, že cvik dělá mistra.

Přečtěte si radu odborníka. – „Tipy na šťavnatý vepřový řízek“

"Maso musí být správně uleželé,. ož vám napoví jednoduchý test. Když na řízek přitlačíte klouby na ruce, měly by tam ďolíčky chvilku zůstat. Pokud hned zmizí, můžete si být jisti, že maso bude tuhé.

Tloušťka řízku záleží na vás, zlatým středem je přibližně jeden centimetr. Nezapomeňte také maso naklepat, ale opatrně, abyste neporušili strukturu masa."

https://dvojka­.rozhlas.cz/ti­py-na-stavnaty-veprovy-rizek-7501519

Já dělá kvůli dietě řízky v troubě, téměř bez tuku. Dám je na pečicí papír, který potřu slabě olejem, na horní stranu stranu řízku kápnu olej a hodím do trouby. Otočím. Před ukončením dám na každý řřízek kousek másla.

Nejlepší jsou řízky smažené na sádle, ale bohužel, to už je pro mě minulost.