Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 13.květen 11:31

Ne z jednoduchého důvodu. Na zvýrazněnou chuť si velmi rychle zvyknete a přestane vám připadat zvýrazněná, pak už jste jen závislý na glutasolu protože bez něj vám vše připadne mdlé a bez chuti 🙂 JE to nesmysl, kdo by o to stál.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 13.květen 11:32

Ne z jednoduchého důvodu. Na zvýrazněnou chuť si velmi rychle zvyknete a přestane vám připadat zvýrazněná, pak už jste jen závislý na glutasolu protože bez něj vám vše připadne mdlé a bez chuti 🙂 JE to nesmysl, kdo by o to stál.

Bohužel výrobci toto dělají běžně tak jako tak, takže nezáleží na tom že vy to do jídel nedáváte, oni vám to do běžně prodávaných polotovarů nacpou tak jako tak.