Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 7.květen 16:53

… Jestli stačí Camember..

Takhle..
NIKDY negriluj krále sýrů.. Ten tak hnusně ztvrdne, a nemá tu chuť.., jsou to vyhozené peníze.

Běžně děláme Camember nebo Sedlčanský ..

To si vezmeš hermelín a vykoupeš ho v koření rozmichanem v oleji.
Ideálné si kup normálně koření „grilovaný sýr“..
Celé to i s olejem zabal do alobalu…

V troubé asi 20minut..
Na pánvi nevím.. Asi taky tak nějak…
Prosté musí být mékký uvnitř…
Zkus a uvidíš

Časem si vychytas svoje koření

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 7.květen 16:57

… Jestli stačí Camember..

Takhle..
NIKDY negriluj krále sýrů.. Ten tak hnusně ztvrdne, a nemá tu chuť.., jsou to vyhozené peníze.

Běžně děláme Camember nebo Sedlčanský ..

To si vezmeš hermelín a vykoupeš ho v koření rozmichanem v oleji.
Ideálné si kup normálně koření „grilovaný sýr“..
Celé to i s olejem zabal do alobalu…

V troubé asi 20minut..
Na pánvi nevím.. Asi taky tak nějak…
Prosté musí být mékký uvnitř…
Zkus a uvidíš

Časem si vychytas svoje koření

A nezapomeň brusinky..