Odpověděl/a – 7.květen 16:53
… Jestli stačí Camember..
Takhle..
NIKDY negriluj krále sýrů.. Ten tak hnusně ztvrdne, a nemá tu chuť.., jsou
to vyhozené peníze.
Běžně děláme Camember nebo Sedlčanský ..
To si vezmeš hermelín a vykoupeš ho v koření rozmichanem v oleji.
Ideálné si kup normálně koření „grilovaný sýr“..
Celé to i s olejem zabal do alobalu…
V troubé asi 20minut..
Na pánvi nevím.. Asi taky tak nějak…
Prosté musí být mékký uvnitř…
Zkus a uvidíš
Časem si vychytas svoje koření
Odpověděl/a – 7.květen 16:57
… Jestli stačí Camember..
Takhle..
NIKDY negriluj krále sýrů.. Ten tak hnusně ztvrdne, a nemá tu chuť.., jsou
to vyhozené peníze.
Běžně děláme Camember nebo Sedlčanský ..
To si vezmeš hermelín a vykoupeš ho v koření rozmichanem v oleji.
Ideálné si kup normálně koření „grilovaný sýr“..
Celé to i s olejem zabal do alobalu…
V troubé asi 20minut..
Na pánvi nevím.. Asi taky tak nějak…
Prosté musí být mékký uvnitř…
Zkus a uvidíš
Časem si vychytas svoje koření
A nezapomeň brusinky..