Avatar uživatele
Pokročilý

Jak grilovat hermelín na grilovací pánvi? A stačí obyčejný camembert? A je dobrý i jen tak neokořeněný?

Odpovědi:

Avatar uživatele
Stříbrný

Zabalený v alobalu. Nemusí být okořeněný. Pozor, aby to nebyl tzv. "analog" nebo "alternativní", obsahující rostlinný tuk. Ten je po rozehřátí odporný.


Avatar uživatele
Pokročilý

... Jestli stačí Camember..

Takhle..
NIKDY negriluj krále sýrů.. Ten tak hnusně ztvrdne, a nemá tu chuť.., jsou to vyhozené peníze.

Běžně děláme Camember nebo Sedlčanský ..

To si vezmeš hermelín a vykoupeš ho v koření rozmichanem v oleji.
Ideálné si kup normálně koření "grilovaný sýr"..
Celé to i s olejem zabal do alobalu...

V troubé asi 20minut..
Na pánvi nevím.. Asi taky tak nějak...
Prosté musí být mékký uvnitř...
Zkus a uvidíš

Časem si vychytas svoje koření

A nezapomeň brusinky..

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1201
Zlatý annas 1082
Zlatý hanulka11 986
Zlatý marci1 680
Zlatý Kepler 640
Zlatý iceT 546
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 475
Zlatý quentos 453
Zlatý mosoj 404

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.