Avatar uživatele
Lucyfer

Jak grilovat hermelín na grilovací pánvi? A stačí obyčejný camembert? A je dobrý i jen tak neokořeněný?

Zajímavá 0 před 1814 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
dubraro

Zabalený v alobalu. Nemusí být okořeněný. Pozor, aby to nebyl tzv. „analog“ nebo „alternativní“, obsahující rostlinný tuk. Ten je po rozehřátí odporný.

Upravil/a: dubraro

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Mp2

… Jestli stačí Camember..

Takhle..
NIKDY negriluj krále sýrů.. Ten tak hnusně ztvrdne, a nemá tu chuť.., jsou to vyhozené peníze.

Běžně děláme Camember nebo Sedlčanský ..

To si vezmeš hermelín a vykoupeš ho v koření rozmichanem v oleji.
Ideálné si kup normálně koření „grilovaný sýr“..
Celé to i s olejem zabal do alobalu…

V troubé asi 20minut..
Na pánvi nevím.. Asi taky tak nějak…
Prosté musí být mékký uvnitř…
Zkus a uvidíš

Časem si vychytas svoje koření

A nezapomeň brusinky..

Upravil/a: Mp2

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek