Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 6.květen 15:52

Jako děti jsme hodně spolu, někdy i s rodiči hrávali na dece položené na stole blechy Byly v takové dřevěné kulaté krabičce. Nějak už z obchodů vymizely. Později, jako puberťáci jsme na Letné po večerech hrávali „na rohana“. Někde u vchodu jsme zazvonili, utekli a schovali se za rohem. Teď to dělají pošťáci při doručování balíků (nechávají ale lísteček, že nás nezastihli doma)

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 7.květen 11:26

Jako děti jsme hodně spolu, někdy i s rodiči hrávali na dece položené na stole blechy Byly v takové dřevěné kulaté krabičce. Nějak už z obchodů vymizely. Později, jako puberťáci jsme na Letné po večerech hrávali „na rohana“. Někde u vchodu jsme zazvonili, utekli a schovali se za rohem. Teď to dělají pošťáci při doručování balíků (nechávají ale lísteček, že nás nezastihli doma).
Taky jsme chodili na třešně, blízko Chomutova byly krásné sady „srdcovek“, na Kamencové jezero atd. Jo když nás nachytal jednou na třešních hlídač, tak kamarád V. zrovna dělal nedaleko velkou potřebu, pohotově chytil svůj „výrobek“ do ruky a hrozil hlídači, že to na něj hodí. Tak ten nám dal rychle pokoj a zmizel