Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 4.květen 11:48

Odpověď na Tvoji otázku je pro mě přílišné sousto. Nevidím ani do hlav ani do talířů frantíků a už vůbec neznám jejich mentalitu.
Co mně poslední dobou vrtá v hlavě je otázka, nakolik upřímně konají naši studenti při svých pátečních sešlostech na téma životní prostředí. Snad každého napadne otázka nejde-li spíše o ulejvárnu ze školy a proč raději kvůli vyšší účasti nedemonstrují o sobotách. Rigorózně kritizují neduhy společnosti a přitom nějak pozapomněli třeba na fakt. že životní prostředí váhově velmi zatěžuje výroba potravin, ale z celoroční produkce jich téměř třetinu vyhazujeme. Přitom je zřejmé, že jimi nejvíce mrhá především mladá generace. Stačí se podívat např. na penzum odpadků ze školních jídelen nebo si vyslechnout smutné zkušenosti pracovníků kuchyní.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 4.květen 12:19

Odpověď na Tvoji otázku je pro mě přílišné sousto. Nevidím ani do hlav ani do talířů frantíků a už vůbec neznám jejich mentalitu. Co mně poslední dobou vrtá v hlavě je otázka, nakolik upřímně konají naši studenti při svých pátečních sešlostech na téma životní prostředí. Snad každého napadne nejde-li spíše o ulejvárnu ze školy a proč raději kvůli vyšší účasti nedemonstrují o sobotách. Rigorózně kritizují neduhy společnosti a přitom nějak pozapomněli třeba na fakt. jak životní prostředí váhově zatěžuje výroba potravin, ale z celoroční produkce jich téměř třetinu vyhazujeme. Přitom je prokázáno, že jimi nejvíce mrhá především mladá generace. Stačí se podívat např. na penzum odpadků ze školních jídelen nebo si vyslechnout smutné zkušenosti pracovníků kuchyní.