Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 31.březen 18:13

Do většího hrnce, nebo kastrolu dej vařit vodu. Menší hrnec posaď do toho prvního aby se nedotýkal dna. Pouze aby dosáhl hladiny vody. A míchej, míchej až do požadované hustoty krému.
Nebo jiný způsob: Do širšího hrnce nebo kastrolu dej napařovací cedník na kterém se ohřívají knedlíky. Dej vody jenom k cedníku a hrnec s krémem postav na to napařovátko.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 31.březen 18:15

Do většího hrnce, nebo kastrolu dej vařit vodu. Menší hrnec posaď do toho prvního aby se nedotýkal dna. Pouze aby dosáhl hladiny vody. Zavěs ho za ucha, jako když hrnce skládáš do sebe. A míchej, míchej až do požadované hustoty krému.
Nebo jiný způsob: Do širšího hrnce nebo kastrolu dej napařovací cedník na kterém se ohřívají knedlíky. Dej vody jenom k cedníku a hrnec s krémem postav na to napařovátko.