Odpověděl/a – 31.březen 18:13
Do většího hrnce, nebo kastrolu dej vařit vodu. Menší hrnec posaď do
toho prvního aby se nedotýkal dna. Pouze aby dosáhl hladiny vody. A míchej,
míchej až do požadované hustoty krému.
Nebo jiný způsob: Do širšího hrnce nebo kastrolu dej napařovací cedník
na kterém se ohřívají knedlíky. Dej vody jenom k cedníku a hrnec
s krémem postav na to napařovátko.
Odpověděl/a – 31.březen 18:15
Do většího hrnce, nebo kastrolu dej vařit vodu. Menší hrnec posaď do
toho prvního aby se nedotýkal dna. Pouze aby dosáhl hladiny vody. Zavěs ho
za ucha, jako když hrnce skládáš do sebe. A míchej, míchej až do
požadované hustoty krému.
Nebo jiný způsob: Do širšího hrnce nebo kastrolu dej napařovací cedník
na kterém se ohřívají knedlíky. Dej vody jenom k cedníku a hrnec
s krémem postav na to napařovátko.