Odpověděl/a – 30.březen 11:29
Záleží na konkrétním provedení. Pokud to nezklohníš a způsob „alá recept z Alberta“, tak to může chutnat dobře – vem si třeba čínskou kuchyni, kde je často zajímavě nasládlá chuť. (pokud to někdo nezabije megatunou sojové omáčky)
Hodně záleží na ingrdiencích samotných nejen ve smyslu množství, ale i kvalitě – klasika, jistě znáš. Také víš jak chutná třeba koprovka či svíčková, takže ono to jde, jen to musíš správně zkomponovat, pokud máš na to sílu a odvahu, což já osobně nemám. :D
Odpověděl/a – 30.březen 11:40
Záleží na konkrétním provedení. Pokud to nezklohníš a způsob „alá recept z Alberta“, tak to může chutnat dobře – vem si třeba čínskou kuchyni, kde je často zajímavě nasládlá chuť. (pokud to někdo nezabije megatunou sojové omáčky)
Hodně záleží na ingrediencích samotných nejen ve smyslu množství, ale i kvalitě – klasika, jistě znáš. Také víš, jak chutná třeba koprovka či svíčková, takže ono to jde, jen to musíš správně zkomponovat, pokud máš na to sílu a odvahu, což já osobně nemám. :D