Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 16.březen 11:41

Z jedné vody načisto – udělat něco rychle a pvorchně. Třeba něco opravit jen ttak, aby se neřeklo. Dlouho to nevydrží, pakl je třeba to opravit pořádně.

Nebo špinavé auto, umyjete je, protože venku prší, pojedete s nm, takže jste spokojený, že je na něm jen „nové znečioštění“, nikoliv to staré.

Záleží na tom, jak jste náročný. Ŕíká se – nahoře huj, dole fujj – třeba při mytí, uklízení atd.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 16.březen 11:42

Z jedné vody načisto – udělat něco rychle a pvorchně. Třeba něco opravit jen ttak, aby se neřeklo Úkol jste splnil. Dlouho oprava nevydrží, pak je třeba to opravit pořádně.

Nebo špinavé auto, umyjete je, jen částečně, protože venku prší, pojedete s nm, jste spokojený, že je na něm jen „nové znečioštění“, nikoliv to staré.

Záleží na tom, jak jste náročný.

Ŕíká se – nahoře huj, dole fujj – třeba při mytí, uklízení atd.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 16.březen 12:55

Z jedné vody načisto – udělat něco rychle a pvorchně. Třeba něco opravit jen tak, aby se neřeklo. Úkol jste splnil. Dlouho oprava nevydrží, pak je třeba provést opavu pořádně.

Nebo špinavé auto, umyjete je jen částečně, protože venku prší, pojedete s nm. Jste spokojený, že je na něm vidět jen „nové znečištění“, nikoliv to staré. Dělal jste to hlava nehava.

Záleží na tom, jak jste náročný.

Pro pvrchnost či nedbalost apodl se často řká se – nahoře „huj, dole fuj“- hezké oblečení, ale špinavé prádlo, jindy třeba k tomu ošoupané a špinavé boty; umytý jen obličej, ostatní části těla nikoliv;