Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 27.únor 11:05

Myslím si, že každý člověk by měl mít určité sebevědomí, sebedůvěru, sebevědomí a přijímat se takový, jaký je. Ale určitě každého potěší, když ho někdo pochválí, ocenění jeho pomoc atd. Ale nespoléhat na to. Nezapomínat na to, že při výčtu několik osob, jmáme sebe uvést až na posledním místě.

Proto je dobré, aby se každý pochválil sám. Třeba dnes se mně všechno povedlo. Jindy se mně nedařilo, zkrátka den blbec, měla bych si uvědomit, že tak bych to dělat neměla, opozitivně, že to nešlo jinak.

Je proto třeba vážit si sám sebe, mít se rád, znát své kvality atd.. Dělat podle svého přesvědčení tak, jak považuji za sporávné, nikomu samozřejmě neubližovat.

Myslím si, že veřejná sebechvála je projevem pýchy a posluchače nepovzbudí. Ten umí ten a ten zase tohle …

.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 27.únor 11:08

Myslím si, že každý člověk by měl mít určité sebevědomí, sebedůvěru, sebevědomí a přijímat se takový, jaký je. Ale určitě každého potěší, když ho někdo pochválí, ocenění jeho pomoc atd. Ale nespoléhat na to. Nezapomínat na to, že při výčtu několika osob, máme sebe uvést až na posledním místě.

Proto je dobré, aby se každý pochválil sám. Třeba dnes se mně všechno povedlo. Jindy se mně nedařilo, zkrátka den blbec, měla bych si uvědomit, že tak bych to dělat neměla, pozitivně, že to nešlo jinak.

Je proto třeba vážit si sám sebe, mít se rád, znát své kvality atd.. Dělat podle svého přesvědčení tak, jak považuji za správné, nikomu samozřejmě neubližovat.

Myslím si, že veřejná sebechvála je projevem pýchy a ty kolem nepovzbudí. Ten umí ten a ten zase tohle … Kdo je dokonalý?

.