Odpověděl/a – 4.únor 10:09
Úplně neodborně- mám zkušenost, že syrová se rychle přejí. Asi
obsahuje nějaké látky, které pak odrazují tělo od další konzumace. Tak
bych tělo poslechl a nerval to moc na sílu.
Ale naložená, nebo nejlépe kvašená (jako kysané zelí) se snad nepřejí a
možno jíst ke všem jídlům. Samozřejmě to asi není ideální volba pokud
by šlo dlouhodobě o jediný zdroj obživy.
Pozn.: Jednou v Litoměřicích byli na parkovišti nějací motorkáři, a tak
jsme zkusili, jestli by nevyměnili pár beden řepy za motorku. Bohužel
z neznámého důvodu transakci odmítli…
Odpověděl/a – 4.únor 10:14
Úplně neodborně- mám zkušenost, že syrová se rychle přejí. Asi
obsahuje nějaké látky, které pak odrazují tělo od další konzumace. Tak
bych tělo poslechl a nerval to moc na sílu.
Ale naložená, nebo nejlépe kvašená (jako kysané zelí) se snad nepřejí a
možno jíst ke všem jídlům. Samozřejmě to asi není ideální volba pokud
by šlo dlouhodobě o jediný zdroj obživy. I když se dieta o šťávě
s č. řepy úspěšně používá proti rakovině.
Pozn.: Jednou v Litoměřicích byli na parkovišti nějací motorkáři, a tak
jsme zkusili, jestli by nevyměnili pár beden řepy za motorku. Bohužel
z neznámého důvodu transakci odmítli…