Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 4.únor 10:09

Úplně neodborně- mám zkušenost, že syrová se rychle přejí. Asi obsahuje nějaké látky, které pak odrazují tělo od další konzumace. Tak bych tělo poslechl a nerval to moc na sílu.
Ale naložená, nebo nejlépe kvašená (jako kysané zelí) se snad nepřejí a možno jíst ke všem jídlům. Samozřejmě to asi není ideální volba pokud by šlo dlouhodobě o jediný zdroj obživy.
Pozn.: Jednou v Litoměřicích byli na parkovišti nějací motorkáři, a tak jsme zkusili, jestli by nevyměnili pár beden řepy za motorku. Bohužel z neznámého důvodu transakci odmítli…

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 4.únor 10:14

Úplně neodborně- mám zkušenost, že syrová se rychle přejí. Asi obsahuje nějaké látky, které pak odrazují tělo od další konzumace. Tak bych tělo poslechl a nerval to moc na sílu.
Ale naložená, nebo nejlépe kvašená (jako kysané zelí) se snad nepřejí a možno jíst ke všem jídlům. Samozřejmě to asi není ideální volba pokud by šlo dlouhodobě o jediný zdroj obživy. I když se dieta o šťávě s č. řepy úspěšně používá proti rakovině.
Pozn.: Jednou v Litoměřicích byli na parkovišti nějací motorkáři, a tak jsme zkusili, jestli by nevyměnili pár beden řepy za motorku. Bohužel z neznámého důvodu transakci odmítli…