Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 2.únor 12:36

Nevím z jakého těsta a s jakou náplní štrůdl děláš. Obvykle se dělá z listového těsta, ale i jiného podobného. Já z listového těsta dělám různé slané koláče a pišingry, ale vzduchové bubliny se mi nedělají, takže nevím. Obecně se bubliny dělají až během pečení tím že, některé složky přecházejí do páry. Propichovat před pečením tedy nemá smysl, zkus to během pečení.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 2.únor 12:43

Nevím z jakého těsta a s jakou náplní štrůdl děláš. Obvykle se dělá z listového těsta, ale i jiného podobného. Já z listového těsta dělám různé slané koláče a pišingry, ale vzduchové bubliny se mi nedělají, takže nevím. Obecně se bubliny dělají až během pečení tím že, některé složky přecházejí do páry. Peču při 180 st.