Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 20.leden 13:37

Netuším. Hroznový cukr je méně sladký, dodává sice hned energii, ale že by kvůli tomu někdo kobllihy sypatl hroznovým cukrem?

Našla jsem v jednom odkazu, koblihy obsahují gluózový sirup. Tak mě napadlo, zda je sirupem nenatřou a pak pocukrují, protože je v popisu uvedený i cukr.

Koblihy nejím, takže nevím, jak posyp na nich chutná. Ale když je vidím psoypané např. v Albertu jsou krásně bílé.

aliendrone – sůl

Já tak zavařuji ovoce již dlouho, na dno sklenice dám špetku soli místo cukru. To mně kdysi dávno poradila lékařka homeopatka. Pomocí soli vyvstane sladká chuť ovoce.

Kdo chce, můžie si přisladit moučkovým cukrem .

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 20.leden 14:02

Netuším. Hroznový cukr je méně sladký, dodává sice hned energii, ale že by kvůli tomu někdo kobllihy sypatl hroznovým cukrem?

Našla jsem v jednom odkazu, koblihy obsahují gluózový sirup. Tak mě napadlo, zda je sirupem nenatřou a pak pocukrují, protože je v popisu uvedený i cukr.

Koblihy nejím, takže nevím, jak posyp na nich chutná. Ale když je vidím psoypané např. v Albertu, jsou krásně bílé.

aliendrone – sůl

Já tak zavařuji ovoce již dlouho, na dno sklenice dám špetku soli místo cukru. To mně kdysi dávno poradila lékařka-homeopatka. Pomocí soli vyvstane sladká chuť ovoce.

Kdo chce, můžie si přisladit moučkovým cukrem .