Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 6.leden 10:08

Tohle jsem řešil. Při zátěži prsty bolí v kloubech, jasně, v určitým věku normálka..

Takže mně až neuvěřitelně pomohly kyštany macerovaný v lihu. Aby kaštany byly správně macerovaný, líh byl neměl mít méně jak 60 a více jak 80%. Způsob výroby tinktury nechť si zvolí každý sám (délka, způsob macerace), nemíním zde být haněn jako annas. ;) Výrobu je ovšet třeba provést s určitou „láskou“, prostě dát tý tinktuře určitou duši, jinak je možný, že až tak zázračně nezabere… chjo..

Doplnění k Ann: Taky je hodně dobrý si dělat akupresuru svépomocí, jen tak bez pomůcek. jde o to, masírovat prsty jedný ruky prstama ruky druhý. Od druhýho je tento proces JEŠTĚ LEPŠÍ, ale opět je třeba provádět s láskou, jinač od tý osoby „nachytáš“ více neduhů, než úlevy… no nic, „ať bolest pozvolna opouští tvé prsty!“ ;)

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 6.leden 10:57

Tohle jsem řešil. Při zátěži prsty bolí v kloubech, jasně, v určitým věku normálka..

Takže mně až neuvěřitelně pomohly kyštany macerovaný v lihu. Aby kaštany byly správně macerovaný, líh byl neměl mít méně jak 60 a více jak 80%. Způsob výroby tinktury nechť si zvolí každý sám (délka, způsob macerace), nemíním zde být haněn jako annas. ;) Výrobu je ovšet třeba provést s určitou „láskou“, prostě dát tý tinktuře určitou duši, jinak je možný, že až tak zázračně nezabere… chjo..

Doplnění k Ann: Taky je hodně dobrý si dělat akupresuru svépomocí, jen tak bez pomůcek. jde o to, masírovat prsty jedný ruky prstama ruky druhý. Od druhýho je tento proces JEŠTĚ LEPŠÍ, ale opět je třeba provádět s láskou, jinač od tý osoby „nachytáš“ více neduhů, než úlevy… no nic, „ať bolest pozvolna opouští tvé prsty!“ ;)

Zprostředkované zkušenosti jsi právě získal a zadarmo, je na tobě, jak s nimi naložíš, to nás tady nezajímá ;D