Odpověděl/a – 2.leden 16:17
Co oči nevidí, to srdce nebolí. Jak zpracovávají pokrmy ve výrobnách, restauracích, nemohu nějak ovlivnit. Snad někdo kontroluje.
Ale byla jsem jednou na náštěvě, měli pět koček, chodily po stole, očichávaly jídlo, které známá připravovala, když pokrm dala na talíř, tak je kočky olízly, musím říct, te jsem odmítla. Navíc kočičí pach také nevytvářel příjemné prostředí.
Pokud něco odmítnu, je to spíš kvůli zažívání, protože neznám složení. jídla.
Odpověděl/a – 2.leden 18:52
Co oči nevidí, to srdce nebolí. Jak zpracovávají pokrmy ve výrobnách, restauracích, nemohu nějak ovlivnit. Snad někdo kontroluje.
Ale byla jsem jednou na náštěvě, měli pět koček, chodily po stole, po lince, očichávaly jídlo, které známá připravovala, když pokrm dala na talíř, tak je kočky olízly, musím říct, že jsem odmítla. Navíc kočičí pach také nevytvářel příjemné prostředí.
Pokud něco odmítnu, je to spíš kvůli zažívání, protože neznám složení. jídla., tedy spíš tuk.