Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 31.prosinec 17:20

V dnenší době je všechno možné… za chvíli se bude lidem říkat, co nesmějí dělat, co musejí dělat i těch nejmenších detailech.

Pokud jde o znečištění vzduchu, byl bych pro snížení různých dýmovnic aj pyrotechnik používaných na Silvestra. Pokud s ohledem na psy (jak se v poslední době všude obevují zprávy, že jim to ”nedělá dobře”), tak ne. Nemyslim si, že jim to nějak škodí. Navíc mě škodí spíš to že, kde člověk šlápne tam psí ho*no, každý roh ulice „označkovaný“ I když to asi bude chyba spíš lidí.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 31.prosinec 17:22

V dnenší době je všechno možné… za chvíli se bude lidem říkat, co nesmějí dělat, co musejí dělat i těch nejmenších detailech (trochu v rozporu s tím, že je teď -nejsvobodnější doba- asi je to v zájmu „vyššího celku“ „ptro větší dobro“).

Pokud jde o znečištění vzduchu, byl bych pro snížení různých dýmovnic aj pyrotechnik používaných na Silvestra. Pokud s ohledem na psy (jak se v poslední době všude obevují zprávy, že jim to ”nedělá dobře”), tak ne. Nemyslim si, že jim to nějak škodí. Navíc mě na druhou stranu škodí to že, kde člověk šlápne tam psí ho*no, každý roh ulice „označkovaný“ I když to asi bude chyba spíš lidí.