Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 22.prosinec 11:05

Je pravda, to je nevýhoda tvarůžk§, kterou jsou jinak zdravé.

Co doporučují jejich výrobci.

„Olomoucké tvarůžky je nejlepší doma rozbalit a uložit do skleněné nebo porcelánové nádoby. Po té je přikrýt vlhkou látkou a skladovat v tmavé místnosti nebo v chladničce při teplotě 5 až 8 stupňů Celsia. Platí pravidlo, že čím déle zrají, tím jsou lepší.“

http://zakras­nejsivimperk.cz/?p=18669

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 22.prosinec 11:31

Je pravda, to je nevýhoda tvarůžků, které jsou jinak zdravé. Pokud je hned nesním, dávám je do ledničky v zavařovací sklenici. Odér se zmírní.

Co doporučují jejich výrobci.

„Olomoucké tvarůžky je nejlepší doma rozbalit a uložit do skleněné nebo porcelánové nádoby. Po té je přikrýt vlhkou látkou a skladovat v tmavé místnosti nebo v chladničce při teplotě 5 až 8 stupňů Celsia. Platí pravidlo, že čím déle zrají, tím jsou lepší.“

http://zakras­nejsivimperk.cz/?p=18669